Στην Εθνική Πανγαία περνάει το Lazart Hotel έναντι 7 εκατ. ευρώ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η εν λόγω επένδυση εντάσσεται στην επενδυτική στρατηγική της εταιρείας ως προς την ανάπτυξη στον χώρο του hospitality. 

Η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει την απόκτηση του ξενοδοχείου 5 αστέρων Lazart Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Το Lazart Hotel διαθέτει 74 ιδιαίτερα ευρύχωρα δωμάτια και προσφέρει πολυτελή διαμονή σε ένα προνομιακό σημείο της Θεσσαλονίκης, απέναντι από τον πολιτιστικό χώρο «Μονή Λαζαριστών», μόλις 10 λεπτά από την καρδιά της πόλης.

Το ακίνητο είναι μισθωμένο σε εταιρεία του ομίλου Zeus International, ο οποίος αποτελεί τον πιο ταχέως αναπτυσσόμενο όμιλο που δραστηριοποιείται εμπορικά στον κλάδο εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων. Το τίμημα για την απόκτηση του εν λόγω ακινήτου ανήλθε σε 7 εκατ. ευρώ περίπου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πανγαία, κ. Αριστοτέλης Καρυτινός, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την απόκτηση ενός ποιοτικού ξενοδοχείου πόλης όπως το Lazart Hotel, καθώς και για τη συνεργασία μας με την Zeus International. Η εν λόγω επένδυση εντάσσεται απόλυτα στην επενδυτική στρατηγική μας ως προς την ανάπτυξη μας στον χώρο του hospitality και έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης επένδυσής μας στην Πάτρα, όπου σύντομα θα λειτουργήσει το πρώτο Moxy by Marriott στη Μεσόγειο».