To Start Path Global της MasterCard υποδέχεται τις ελληνικές startups

To Start Path Global της MasterCard υποδέχεται τις ελληνικές startups

Δίνοντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν πρωτοποριακές και καινοτόμες λύσεις.

Η τεχνολογία και τα δεδομένα αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο καταναλωτές και επιχειρήσεις αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον τους, δημιουργώντας την ανάγκη για νέες ιδέες και λύσεις.

Μία σωστή συνεργασία μεταξύ μίας νεοφυούς επιχείρησης (startup) και μίας διεθνούς φήμης επιχείρησης, δίνει στις startups την ώθηση που χρειάζονται για τη δημιουργία πρωτοποριακών και καινοτόμων λύσεων.

Στο πλαίσιο αυτό το πρόγραμμα Start Path Global της MasterCard ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι προσκαλεί και ελληνικές επιχειρήσεις να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής τους σε αυτό.

Από το 2014, το πρόγραμμα Start Path έχει προσφέρει σε περισσότερες από 60 νέες επιχειρήσεις μία σειρά εργαλείων για επιχειρησιακή υποστήριξη, καθοδήγηση και επενδύσεις κεφαλαίων, για την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς λύσεων για τους καταναλωτές.

Ο Αθανάσιος Γεραμάνης, Country Manager της MasterCard Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας. σε δήλωση του αναφέρει:«Μπορούμε να παρέχουμε σημαντική υποστήριξη μέσω της επιχειρησιακής εμπειρίας μας, καθώς και πρόσβαση σε ένα σταθερό δίκτυο πελατών, καναλιών και συνεργατών. Μέσα σε δύο μόλις χρόνια, το πρόγραμμα Start Path έχει ήδη καταγράψει σημαντικές συμμετοχές και συνεργασίες, βοηθώντας νέες startups να μετατρέπουν καινοτομίες σε βιώσιμες επιχειρηματικές λύσεις».

Κάθε τρίμηνο, το Start Path της MasterCard επιλέγει νέες startup επιχειρήσεις για να ξεκινήσει ένα εντατικό εξάμηνο πρόγραμμα. Αυτή τη στιγμή, το πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις για τον επόμενο κύκλο δραστηριότητας.

Η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχές στο νέο κύκλο του προγράμματος είναι ανοιχτή μέχρι τις 21 Μαρτίου 2016.