VOGUE Watch & Jewellery: Μια ιστορική μάρκα που στηρίζει τη γυναίκα του σήμερα μέσα από την πορεία της και το όραμά της

VOGUE Watch & Jewellery: Μια ιστορική μάρκα που στηρίζει τη γυναίκα του σήμερα μέσα από την πορεία της και το όραμά της
Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου
Ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις δράσεις της Κοινωνικής Εταιρικής της Ευθύνης, η VOGUE Watch & Jewellery ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το RISE Club που παρέχει τη δυνατότητα στις άνεργες μητέρες να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας, αλλά και να αναβαθμίσουν και να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους.

Η VOGUE Watch & Jewellery «γράφει» 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος εξυπηρετώντας τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας μέσα από την υψηλή ποιότητα και το μοντέρνο χαρακτήρα των προϊόντων της. Για τη VOGUE Watch & Jewellery είναι πολύ σημαντικό η σύγχρονη γυναίκα να βρίσκει έκφραση μέσα από τις δημιουργίες της και να αποκαλύπτει τη μοναδικότητά της και το δικό της προσωπικό στυλ.

Όλα αυτά τα χρόνια παρουσία του στο χώρο, το brand έχει μια έντονη κοινωνική ευαισθητοποίηση με διακριτική, αλλά ουσιαστική παρουσία σε πληθώρα δράσεων. Έχοντας βαθιά ευαισθητοποίηση όσον αφορά τη γυναίκα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σε κάθε στάδιο της ζωής της, από τους προβληματισμούς της νεότητας, τις απαιτήσεις της συντρόφου και της μητρότητας, τις δυσκολίες στον εργασιακό στίβο έως και τις ανησυχίες της μεγαλύτερης ηλικίας, η VOGUE Watch & Jewellery προχώρησε πρόσφατα σε συνεργασία με το RISE Club, η οποία, όπως λέει χαρακτηριστικά στο Fortune Greece η Μαίρη Κιτσοπάνου, Marketing Manager της TIMEBOX, «ήρθε ως φυσικό επακόλουθο, καθώς οι γυναίκες είναι οι στυλοβάτες της κοινωνίας του μέλλοντος και θέλουμε και εμείς με το δικό μας τρόπο να τις βοηθήσουμε να δημιουργήσουν τις απαραίτητες συνθήκες για τη βελτιστοποίηση του κοινωνικού συνόλου».

Το RISE Club αποτελεί ένα κοινωνικό δίκτυο για τις μητέρες οι οποίες επιθυμούν να επανέλθουν την αγορά εργασίας και να εξασφαλίσουν ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα σε αυτή μετά την μητρότητα. Μέσω ψυχολογικής υποστήριξης με στόχο την ενδυνάμωση των μητέρων, αλλά και με την παροχή εργαλείων και δεξιοτήτων, απαραίτητων για την επιμόρφωση των γυναικών, το RISE Club στέκεται αρωγός σε αυτή την προσπάθεια με σκοπό την επανένταξη κάθε μητέρας στο εργατικό δυναμικό.

Ο τρόπος στήριξης του RISE Club από τη VOGUE Watch & Jewellery θα είναι πολλαπλός. «Στοχεύουμε μέσω προγραμμάτων σεμιναρίων και επιμόρφωσης τα οποία θα διεξάγονται από στελέχη της VOGUE Watch & Jewellery αλλά και από στρατηγικούς συνεργάτες μας, να προσφέρουμε τα απαραίτητα εργαλεία και know-how στις συμμετέχουσες, τα οποία θα ενισχυθούν περαιτέρω μέσω και προγραμμάτων coaching & mentorship. Ανάλογα με τις ανάγκες του φορέα, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε και θέσεις αμοιβόμενης πρακτικής άσκησης, ενώ έχει ανοιχτεί ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ ημών και του φορέα, ώστε να προτείνουμε τις ωφελούμενες του RISE Club ως πιθανές υποψήφιες για εργασία και σε συνεργάτες μας, αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαίρη Κιτσοπάνου. Σύμφωνα με την ίδια, η VOGUE Watch & Jewellery θα λειτουργήσει ως ένα δυνατό επικοινωνιακό όχημα για το φορέα, που μέσω των πολλαπλών καναλιών επικοινωνίας που διαθέτει αλλά και του PR γραφείου της θα επικοινωνήσει την ταυτότητά του και τις δράσεις στο ευρύ κοινό, στοχεύοντας σε ακόμα μεγαλύτερη προβολή των ενεργειών του και της σημαντικότητας του έργου του.

«Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που βρισκόμαστε ως κοινωνία, θεωρήσαμε πως είναι η στιγμή να μιλήσουμε πιο δραστικά και εμείς από τη δική μας σκοπιά για τη Γυναίκα και να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για την ανάδειξη και τη στήριξή της», τονίζει η Μαίρη Κιτσοπάνου. Εκτός από τη συγκεκριμένη δράση όμως, η VOGUE Watch & Jewellery έχει λάβει μία ακόμη δέσμευση με γνώμονα το σεβασμό στη φύση και το φυσικό περιβάλλον. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι ότι οι πέτρες που χρησιμοποιούνται για τις δημιουργίες του brand, όπως το λευκό εργαστηριακό ζιρκόνιο της νέας mini σειράς VOGUE Solitaire, να είναι η κορυφαία επιλογή ανάμεσα στις «ηθικά» και υπεύθυνα παραγόμενες πρώτες ύλες της κοσμηματοποιίας.

Για την VOGUE Watch & Jewellery, κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή. Σε αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία ανταποκρίνονται οι συλλογές της, καλύπτοντας κάθε στιλιστική ανάγκη αλλά και κάθε περίσταση, από την επιλογή ενός μονόπετρου που συμβολίζει  την υπόσχεση όπως την ορίζει κάθε ζευγάρι, από την επιβράβευση του εαυτού μας με ένα δώρο που σηματοδοτεί μια στιγμή της ζωής που θέλουμε να γιορτάσουμε, μέχρι και την επιλογή του tech σύμμαχου για κάθε δραστηριότητα από το πρωί ως το βράδυ. Τα κοσμήματα, ρολόγια και smartwatches του brand είναι σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε lifestyle, ανυψώνοντας τη γυναικεία θηλυκότητα και φανερώνοντας την αγάπη για τη Γυναίκα.