VW: Παγκόσμιο συνέδριο «After Sales» στην Ελλάδα

VW: Παγκόσμιο συνέδριο «After Sales» στην Ελλάδα
Photo:

Για δεύτερη φορά η Volkswagen επέλεξε την Ελλάδα για την ενημέρωση των στελεχών της  σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Από τις 5-7 Μαΐου η Volkswagen θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα παγκόσμιο συνέδριο After Sales. Η σημαντικότερη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία θα παρουσιάσει στο πλαίσιο του συνεδρίου τη νέα γενιά του VW Passat.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που η Volkswagen επιλέγει τη χώρα μας για το συνέδριο After Sales. Η εκδήλωση πέρσι έλαβε χώρα στη Μεσσηνία. Φέτος στο συνέδριο θα συμμετέχουν 300 Services Managers του After Sales από όλο τον κόσμο, καθώς επίσης και υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας, στους οποίους θα παρουσιαστούν οι στρατηγικές της μάρκας για τα επόμενα χρόνια καθώς και τα Best Practices του After Sales.

H Kosmocar, η επίσημη αντιπροσωπεία της VW, κατά την διάρκεια του συνεδρίου After Sales θα παρουσιάσει πρωτοποριακά προγράμματα που εφαρμόζονται στην ελληνική αγορά και υιοθετούνται από την γερμανική μάρκα για εφαρμογή και σε άλλες χώρες.

Σημειώνεται πως η παγκόσμια παρουσίαση του νέου Passat στο δίκτυο εμπόρων διήρκεσε εννέα εβδομάδες, από τις 6 Οκτωβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου 2014.