Ζήγρας: «Ο Άκης ήταν εθισμένος στο χρήμα»

Ζήγρας: «Ο Άκης ήταν εθισμένος στο χρήμα»

«Τα χρήματα από τις μίζες είναι περισσότερα από 57 εκατ. ευρώ» δήλωσε ο ξάδελφος του Τσοχατζόπουλου. 

Αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο ξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας, στο MEGA, ζητώντας συγγνώμη από τον ελληνικό λαό. «Οι ενοχές μου ήταν τόσο μεγάλες που δεν μπορούσα να συνεχίσω να ζω με αυτό το βάρος της συνείδησης». Ο κ. Ζήγρας αρνήθηκε ότι ήταν ο ταμίας του Άκη Τσοχατζόπουλου αποκαλύπτοντας πως οι μίζες ήταν περισσότερες από τα 57 εκατομμύρια ευρώ που έχουν φανεί. «Οι δίκες θα οδηγήσουν στα ποσά που υποψιάζεται ο κόσμος, και εκεί θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά νούμερα», είπε.

Σε ερώτηση για το τι οδήγησε τον Άκη Τσοχατζόπουλο να κλέψει το ελληνικό Δημόσιο, ο κ. Ζήγρας απάντησε πως ήταν ο εθισμός στο χρήμα. «Δεν μ’ αρέσει να κατηγορώ τους ανθρώπους, αλλά ο Τσοχατζόπουλος είναι εθισμένος στο χρήμα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Επίσης δήλωσε ότι έχει δεχθεί επανειλημμένως απειλές και πως ζήτησε προστασία. «Δεν κυκλοφορώ ελεύθερος, δεν μπορώ, φοβάμαι».

 Άκης: «Εξόντωσαν εμένα και την οικογένεια μου»

Σε ερώτηση γιατί δεν βγήκε νωρίτερα να καταγγείλει όσα έκανε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο Ζήγρας υπενθύμισε ότι κατά τη διάρκεια της δίκης οι συνήγοροι και ο ίδιος ο πρώην υπουργός, ο παρολίγον πρωθυπουργός της χώρας, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, προσπάθησαν να τον βγάλουν τρελό.

«Φανταστείτε να τα έλεγα τότε, όταν ήταν υπουργός και Νο2 του ΠΑΣΟΚ, θα με πήγαιναν σίγουρα στο τρελοκομείο», παρατήρησε.

«Θα προτιμούσα να μην τον δω», είπε καθώς νιώθει μια λύπηση για εκείνον καθώς δεν στήριξε ούτε το ίδιο του το παιδί: «Όταν αποφεύγεις να στηρίξεις το ίδιο σου το παιδί, πως να συζητήσεις με έναν τέτοιον άνθρωπο, την ώρα μάλιστα που το παιδί του τον στήριξε με κάθε τρόπο».

Διαβάστε επίσης: Είκοσι χρόνια στον Άκη Τσοχατζόπουλο για τις «χρυσές μίζες»