Η ΛΙΣΤΑ 40 UNDER 40 2014

Νίκος Κοκλώνης

AirFastTickets_IMG_3282_1
Ηλικία: 34
Ιδρυτής της Airfasttickets

Σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά των online τουριστικών κρατήσεων εξελίσσεται η Airfasttickets. Ξεκίνησε το 2010 -βασισμένη σε μια ιδέα που «γεννήθηκε» εν πτήσει και σχεδιάστηκε σε μια χαρτοπετσέτα- και επεκτείνεται διεθνώς με τοπικά γραφεία σε αγορές του εξωτερικού, όπως η Γερμανία, η Βρετανία και οι ΗΠΑ, ενώ σύντομα προστίθεται και αυτή της Τουρκίας. Το 2013, η Airfasttickets είχε καθαρά έσοδα 30 εκατ. ευρώ με τα κέρδη EBITDA να κινούνται στα επίπεδα των 2 εκατ. ευρώ.

Σημείωση

Tο Fortune διευκρινίζει σχετικά με δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε,  με ημερομηνία 05 Μαΐου 2015,  για τη συμμετοχή του Πρόεδρου και Ιδρυτή της Airfasttickets, Νικόλαου Κοκλώνη, στη λίστα 40 under40 του Fortune τα εξής:

–  Η λίστα καταρτίζεται  με βάση ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια και η αρίθμηση είναι τυχαία.

–  Η συγκεκριμένη λίστα καταρτίστηκε πριν έναν χρόνο, τον Ιούνιο του 2014, και δημοσιεύτηκε τότε. Η επιλογή του κ. Κοκλώνη έγινε πριν τις εξελίξεις που αφορούσαν στις διαφορές μεταξύ της Airfasttickets και της IATA, υπόθεση για την οποία το FortuneGreece.com δημοσίευσε σχετική αρθρογραφία και αναλυτικό ρεπορτάζ.

Δείτε εδώ σχετικά:

http://www.fortunegreece.com/article/ti-pragmatika-simveni-tin-airfasttickets/

http://www.fortunegreece.com/article/se-diskoli-thesi-airfasttickets/

http://www.fortunegreece.com/article/airfasttickets-den-iparchi-kanena-provlima-tin-iata/

Στο νέο τεύχος του Fortune, που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Επένδυση  στις 30 Μαΐου 2015, φιλοξενείται η ανανεωμένη λίστα 40 under 40 για το 2015 , με τους newcomers και τα drop – offs: Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν, νέες αφίξεις.