AB Bασιλόπουλος: Φροντίζουμε με πράξεις ευθύνης

AB Bασιλόπουλος: Φροντίζουμε με πράξεις ευθύνης
H AB Βασιλόπουλος συνεχίζει εντατικά τη λειτουργία της, περιβάλλει με ένα ισχυρό πλέγμα προστασίας τους εργαζόμενούς της και ενδυναμώνει την εξυπηρετησή των πελατών της

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος ήμασταν εκεί και δώσαμε τον καλύτερο εαυτό µας, µε αυξηµένες προφυλάξεις, για να καλύψουµε τις ανάγκες κάθε ελληνικού νοικοκυριού και για να µην λείψει τίποτα σε κανέναν, ώστε όλοι -εργαζόµενοι, πελάτες και προµηθευτές- να νιώθουν ασφάλεια, κάθε φορά που επισκέπτονται τόσο τα φυσικά µας καταστήµατα όσο και το ηλεκτρονικό µας κατάστηµα.

Με τη λήψη επιπλέον µέτρων για την προστασία της δηµόσιας υγείας, από την καταγραφή εισερχόµενων και εξερχόµενων πελατών έως τις διαγραµµίσεις στα ταµεία και τα σηµεία εξυπηρέτησης, η υγεία και η ασφάλεια υπήρξε αδιαπραγµάτευτη προτεραιότητα για εµάς από την πρώτη κιόλας στιγµή. Για τους πελάτες µας αλλά και για τους δικούς µας ήρωες που από την «πρώτη γραµµή» φρόντιζαν να βρίσκουµε όλα όσα χρειαζόµαστε.

Για τους ανθρώπους µας, εκτός από γάντια και µάσκες προστασίας, ενισχύσαµε περαιτέρω την ασφάλεια των συναλλαγών στα ταµεία µας µε την τοποθέτηση προστατευτικού plexiglass. Και δεν µείναµε εκεί. Προσφέραµε πάνω από 3.000.000 ευρώ στους εργαζόµενους των καταστηµάτων και των αποθηκών µας για να πούµε ένα µεγάλο “ευχαριστώ”, που σε συνθήκες πρωτόγνωρης πίεσης εργάστηκαν και εργάζονται για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, µε το χαµόγελο και την αυθόρµητη “καληµέρα”.

Ήµασταν εκεί και δώσαµε τη δυνατότητα σε ακόµα περισσότερους πελάτες να κάνουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά µε νέες λύσεις για το ΑΒ Eshop, όπως τη διεύρυνση στις ώρες των online παραδόσεων ή την παράδοση και την Κυριακή, την αύξηση του αριθµού καταστηµάτων εξυπηρέτησης και του στόλου µας, τη νέα συνεργασία µε εταιρεία courier και, τέλος, τη νέα υπηρεσία AB Collect.

Ταυτόχρονα, µε νέες προσλήψεις -στα ταµεία, στον ανεφοδιασµό των ραφιών, στην εκτέλεση παραγγελιών και στο delivery- σε όλες τις κοµβικές θέσεις, δηµιουργήσαµε τις συνθήκες για να λειτουργήσει καλύτερα και το δίκτυο των φυσικών µας καταστηµάτων, συνολικά.

Ήµασταν εκεί για όλους. Και για αυτούς που πάντα µας φρόντιζαν, δίνοντας προτεραιότητα στα καταστήµατά µας σε όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη. Έγκυες, ηλικιωµένους, ασθενείς, αλλά και εργαζοµένους στον τοµέα της υγείας και της ασφάλειας, αφού δική τους προτεραιότητα ήταν και είναι η ζωή, η δική µας ζωή.

Ήµασταν δίπλα, όµως, και στην ελληνική κοινωνία. Στηρίξαµε το Εθνικό Σύστηµα Υγείας µέσα από δωρεά ύψους 494.000 ευρώ για την αγορά ιατρικού εξοπλιστικού πακέτου τελευταίας γενιάς, που ενσωµατώνει Artificial Intelligence τεχνολογίες και µπορεί να υποστηρίξει 30 ΜΕΘ. Διαθέτουµε 500.000 ευρώ προς Δήµους, ΜΚΟ και Κοινωφελείς Οργανισµούς σε όλη την Ελλάδα που καλύπτουν ανάγκες ευπαθών οµάδων. Ακόµα, προσφέραµε 200.000 µάσκες στο σώµα της Ελληνικής Αστυνοµίας, που σε αυτή την κρίσιµη στιγµή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προστασία της δηµόσιας υγείας.

Φροντίζουμε και για την επόμενη μέρα

Είµαστε εδώ και είµαστε έτοιµοι για την επόµενη ηµέρα. Σε έναν κόσµο που αλλάζει, παίρνουµε τα µηνύµατα, προσαρµοζόµαστε, καινοτοµούµε, φέρνουµε τις σύγχρονες τάσεις στα µέτρα σας. Φροντίζουµε όχι απλά να είµαστε παρόντες, αλλά να είµαστε και πρωτοπόροι. Δίνουµε πάντα τον καλύτερό µας εαυτό για να κάνουµε θετική διαφορά στις ζωές σας. Προσαρµοζόµαστε στις νέες συνθήκες και εντάσσουµε «νέα κριτήρια επιλογής», όπως είναι η κοινωνική προσφορά, τα µέτρα υγιεινής και η υγιεινή διατροφή, η στήριξη των Ελλήνων Παραγωγών και της ελληνικής γης.

Η επόµενη ηµέρα µας βρίσκει πιο έτοιµους από ποτέ, πιο αποφασισµένους από ποτέ για να ανταποκριθούµε στις προσδοκίες σας!

Γνωρίζουµε ότι οι πελάτες µας θα είναι πιο απαιτητικοί σε θέµατα που έχουν να κάνουν µε την ασφάλεια και την υγιεινή. Θα ανταποκριθούµε στο µέγιστο δυνατό επίπεδο.

Γνωρίζουµε ότι οι πελάτες µας θα ζητούν περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα. Θα τις δίνουµε.

Γνωρίζουµε ότι όλο και περισσότεροι θα επιδιώκουν να εξυπηρετούνται από το σπίτι. Θα είµαστε στην πόρτα τους.

Γνωρίζουµε ότι η κοινωνία απαιτεί από τις µεγάλες επιχειρήσεις να είναι πρωτοπόρες και σε θέµατα κοινωνικής προσφοράς. Θα είµαστε παρόντες και αρωγοί στην κάλυψη κοινωνικών αναγκών.

Τέλος, γνωρίζουµε ότι όλα αυτά για να υλοποιηθούν χρειάζονται µια µεγάλη οµάδα αφοσιωµένων εργαζοµένων, για την οποία είµαστε πιο περήφανοι από ποτέ.

Ήµασταν εκεί. Είµαστε και θα είµαστε εδώ.

*Το άρθρο δημοσιεύεται στο νέο τεύχος του Fortune στο πλαίσιο του αφιερώματος “The Coronavirus Economy”.