Αυτό είναι το νούμερο 1 χαρακτηριστικό, στο οποίο ο Ράιαν Ρέινολντς αποδίδει την επιτυχία του

Αυτό είναι το νούμερο 1 χαρακτηριστικό, στο οποίο ο Ράιαν Ρέινολντς αποδίδει την επιτυχία του
Canadian actor Ryan Reynolds arrives for the opening night of Broadway musical "The Music Man" at Winter Garden Theater in New York City on February 10, 2022. (Photo by ANGELA WEISS / AFP) Photo: AFP
«Υπάρχει και η δυνατότητα για να μαχαιρώσεις πισώπλατα κάποιον», δήλωσε χαριτολογώντας.

της Alena Botros

Ο ηθοποιός του Deadpool είναι ιδιοκτήτης πολλών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Mint Mobile, του πρακτορείου παραγωγής και ψηφιακού μάρκετινγκ Maximum Effort, ακόμη και της Wrexham FC, της ουαλικής ποδοσφαιρικής ομάδας που είναι το θέμα των νέων του ντοκιμαντέρ της σειράς FX. Κάποτε ήταν επίσης «μεγιστάνας του αλκοόλ», αλλά πούλησε το εμπορικό σήμα AviationGin για 610 εκατομμύρια δολάρια.

Αποδίδει την επιτυχία του σε ένα πράγμα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο: τις δεξιότητες επίλυσης συγκρούσεων.

Ο 45χρονος είπε την Πέμπτη ότι η ικανότητά του να βρίσκει ειρηνικές λύσεις σε διαφωνίες έχει αλλάξει τη ζωή του και τον τρόπο που προσεγγίζει διάφορες καταστάσεις στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Άλλαξε κυριολεκτικά κάθε σχέση στη ζωή μου και άλλαξε την πορεία της καριέρας και των επιχειρήσεων μου», είπε ο Reynolds στο συνέδριο του Indeed’s Future Works, σύμφωνα με το CNBC.

Είναι μια δεξιότητα που απέκτησε στα είκοσί του κατά τη διάρκεια ενός «εργαστηρίου αυτογνωσίας».

«Ήμουν λίγο χαμένος, ήμουν λίγο θυμωμένος», είπε. «Ήθελα να γίνω καλύτερος… και δεν το περίμενα, αλλά άλλαξε πραγματικά τη ζωή μου».

Αν έχετε παρακολουθήσει καθόλου τον Reynolds – είτε πρόκειται για τις ταινίες του είτε για τη νέα του σειρά ντοκιμαντέρ – είναι δύσκολο να τον φανταστείτε ως θυμωμένο άτομο λόγω της πνευματώδους και φιλικής του προσωπικότητας.

Αλλά χωρίς αυτό το εργαστήριο που του δίδαξε δεξιότητες επίλυσης συγκρούσεων, είπε ο Reynolds, ίσως να μην ήταν τόσο επιτυχημένος.

«Ζούμε σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και περισσότερο σαν αγώνας και νομίζω ότι έχουμε το ένστικτο να κερδίζουμε, να συντρίβουμε και να σκοτώνουμε», είπε. «Αλλά αν μπορέσεις να απεμπλακείς ή να αφοπλίσεις αυτό το ένστικτο για λίγο και να το αντικαταστήσεις με το να ψάξεις να μάθεις για κάποιον, αυτό, ως ηγετική ιδιότητα, για μένα, έχει κυριολεκτικά αλλάξει κάθε πτυχή της ζωής μου».

Ο Reynolds είπε ότι αντί να επικεντρωθεί στο να κερδίσει μια διαμάχη, ακούει τι λέει ο άλλος και αναγνωρίζει τα συναισθήματά του. «Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις προβλήματα με άλλους ανθρώπους αν δεν τους κατανοήσεις», είπε.

Και ακόμα κι αν το ζήτημα δεν λυθεί επιτόπου, έχεις κάνει τουλάχιστον έναν σύμμαχο, είπε ο Reynolds.

«Υπάρχει ακόμα δυνατότητα για να μαχαιρώσεις κάποιον πισώπλατα και μετά να γευτείς το αίμα των εχθρών σου», είπε χαριτολογώντας. «Αλλά ποτέ δεν θα είναι τόσο αποτελεσματικό όσο το να προσπαθείς να καταλάβεις κάποιον».

Πηγή: Fortune.com