Δημοσιονομικά, υγεία, δημόσια διοίκηση στη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς

Δημοσιονομικά, υγεία, δημόσια διοίκηση στη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς

«Οι έως τώρα συζητήσεις σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων προδιαθέτουν για αίσιες εξελίξεις», δηλώνει αξιωματούχος του ΥΠΟΙΚ.

Με αντικείμενο τα δημοσιονομικά, στα οποία συμπεριλαμβάνονται οι αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, αρχίζουν σήμερα οι επαφές των υπουργών της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών στο πλαίσιο της δ’ αξιολόγησης. Θα ακολουθήσουν οι συζητήσεις για την υγεία, τη δημόσια διοίκηση και τα χρηματοπιστωτικά.

«Οι έως τώρα συζητήσεις σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων προδιαθέτουν για αίσιες εξελίξεις»

Μετά την πρώτη ημέρα των επαφών μεταξύ των υπουργών της κυβέρνησης και των επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών, αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών δήλωσε «πολύ ευχαριστημένος» από τις έως τώρα συζητήσεις σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, που προδιαθέτουν για αίσιες.

Χθες Τετάρτη συζητήθηκαν οι ιδιωτικοποιήσεις (συμπεριλαμβανομένων αυτών του υπουργείου Μεταφορών) και τα θέματα της ενέργειας, ενώ τέθηκε και ο προγραμματισμός για το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με αυτόν, σήμερα Πέμπτη αναμένεσαι να συζητηθούν τα δημοσιονομικά (συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στις αντικειμενικές αξίες), καθώς και θέματα των υπουργείων Υγείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τα χρηματοπιστωτικά.