Ιανός: Βρέθηκε η σορός της αγνοούμενης στο Μουζάκι

Ιανός: Βρέθηκε η σορός της αγνοούμενης στο Μουζάκι
(Ξένη δημοσίευση) Το Κέντρο Υγείας στο Μουζάκι, έχει υποστεί ζημιές μετά τις πλημμύρες, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020. Τις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας επισκέφτηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τον τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών, Νίκο Παππά, τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Σπίρτζη, τον τομεάρχη Εσωτερικών, Κώστα Ζαχαριάδη, την αναπληρώτρια τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, υπεύθυνη για την Πολιτική Προστασία, Χαρά Καφαντάρη, και τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας, Σπύρο Λάππα. Πρώτος σταθμός της επίσκεψής τους το Μουζάκι, όπου σημειώθηκαν σημαντικές καταστροφές στο οδικό δίκτυο, σε γέφυρες, στο Κέντρο Υγείας της πόλης, σε οικίες και σε καταστήματα. Ακολούθησε περιοδεία στο κέντρο της Καρδίτσας, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν το μέγεθος των καταστροφών, να συνομιλήσουν με πολίτες και επιχειρηματίες, καθώς και με φορείς της περιοχής. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/STR Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δυστυχώς ανέβηκε ο αριθμός των θυμάτων από την κακοκαιρία στους τέσσερις - Η σορός εντοπίστηκε πλησίον της γέφυρας που οδηγεί στον οικισμό Μαγουλίτσα, του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας.

Φρικτές και τραγικές είναι οι εξελίξεις των ερευνών που συνεχίζονται στον Πάμισο ποταμό, στο Μουζάκι Καρδίτσας, από άντρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, για τον εντοπισμό της αγνοούμενης γυναίκας που είχε παρασυρθεί από χείμαρρο με το αυτοκίνητό της.

Δυστυχώς στις όχθες του ποταμού εντοπίστηκε ένα κάτω άκρο και στη συνέχεια σκάβοντας στις λάσπες οι πυροσβέστες αποκάλυψαν ολόκληρη τη σορό, της αγνοούμενης όπως όλα δείχνουν γυναίκας που είχε παρασυρθεί με το αυτοκίνητό της στον Πάμισο ποταμό, ανεβάζονται έτσι την λίστα των θυμάτων στους τέσσερις νεκρούς.

Η σορός εντοπίστηκε πλησίον της γέφυρας που οδηγεί στον οικισμό Μαγουλίτσα, του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας.

Πηγή: NEWS247.gr