Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν λόγω Πολυτεχνείου

Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν λόγω Πολυτεχνείου
Κλειστός ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην 48ωρη γενική απεργία 6 & 7 Μαΐου που προκήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για το ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο. , Παρασκευή 6 Μαΐου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας και αφού προηγηθεί νέα σχετική εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, οι σταθμοί θα ανοίξουν ξανά.

Λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων της 45ης επετείου του Πολυτεχνείου, και κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας, η «ΣΤΑΣΥ» ανακοίνωσε ότι, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, θα προχωρήσει σε διαδοχικό κλείσιμο σταθμών του Μετρό.

Πρόκειται για τους σταθμούς «Μέγαρο Μουσικής» που θα κλείσει στις 15:00, «Ευαγγελισμός» και «Σύνταγμα» που θα κλείσουν στις 16:30 .

Όπως σημειώνεται, τα δρομολόγια θα διεξάγονται κανονικά, ενώ οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση από τους παραπάνω σταθμούς.

Να σημειωθεί, μετά το πέρας των εκδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας και αφού προηγηθεί νέα σχετική εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, οι σταθμοί θα ανοίξουν ξανά.

Διαβάστε ακόμη: Πολυτεχνείο: Από σήμερα σε ισχύ τα μέτρα της Τροχαίας