Σήμερα το webinar «Ask a Pro» από το MIT Enterprise Forum Greece

Το τρίτο webminar επικεντρώνεται σε θέματα επιχειρήσεων όπως συγχωνεύσεις, εξαγορές με εταιρική χρηματοδότηση και πνευματική ιδιοκτησία.

Σε αυτό το δωρεάν webinar Ask a Pro, μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες και γνώση από έναν από τους καλύτερους δικηγόρους Εταιρικού Δικαίου με τους οποίους έχει συνεργαστεί η Linda Plano, τον Jerry O’Connor, χωρίς να διακινδυνεύετε τίποτα εκτός από μερικά λεπτά από το χρόνο σας.

Η εμπειρία του Jerry O’Connor επικεντρώνεται σε θέματα επιχειρήσεων όπως συγχωνεύσεις, εξαγορές με εταιρική χρηματοδότηση και πνευματική ιδιοκτησία. Εκπροσωπεί πελάτες σε διάφορους βιομηχανικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των τεχνολογιών καθαρής ενέργειας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, του λογισμικού και της τεχνολογίας των πληροφοριών, των κατασκευών, των επενδυτικών κεφάλαιωn και των επαγγελματικών υπηρεσιών.

Η επαγγελματική εμπειρία του Jerry περιλαμβάνει επίσης την εκπροσώπηση αγοραστών και πωλητών σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις και την παροχή βοήθειας σχετικά με την ίδρυση νέων εταιρειών, την εργατική και την πνευματική ιδιοκτησία. Ο ίδιος συμβουλεύει επίσης δημόσιες επιχειρήσεις, τους διευθυντές και τους υπαλλήλους τους περί θεσμών ασφαλείας, και την υποχρεωτική αναφορά και συμμόρφωση τους με το νόμο Sarbanes-Oxley.

Για δηλώσεις επισκεφτείτε τη σελίδα: http://www.buildthecommunity.gr/free-webinars/

Διαβάστε ακόμα:

Reload Greece: «Η Eνδύναμωση της Παγκόσμιας Κοινότητας»

Τα τρία λεπτά που οδηγούν στην επιτυχία