Στιγμές απείρου κάλλους στη Βουλή: « Έτσι ξέρω εγώ να χτυπάω ρε μα@@@κα»

Στιγμές απείρου κάλλους στη Βουλή: « Έτσι ξέρω εγώ να χτυπάω ρε μα@@@κα»

Παραλίγο να έρθουν στα χέρια βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μετά την ομιλία του υπουργού εσωτερικών Νίκου Βούτση.

Απίστευτες σκηνές εξελίχθηκαν στη Βουλή ξανά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με αφορμή τη ρύθμιση για τη μεταφορά των διαθέσιμων των Δήμων και των Περιφερειών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι υιοθετεί την ρητορική των δανειστών που οδηγούν τη χώρα σε ασφυξία.

Ακόμα υποστήριξε ότι αποδέχονταν τις εντολές των τροικανών και για αυτό η χώρα οδηγήθηκε σε αυτό το σημείο.

Βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ όρθιοι φώναζαν «ντροπή» με τον Βασίλη Κικίλια να επιτίθεται κατά του Νίκου Βούτση. Ο υπουργός νομίζοντας ότι είναι κλειστό το μικρόφωνο απευθύνθηκε σε υπουργό δίπλα του λέγοντας« έτσι ξέρω εγώ να χτυπάω ρε μα@@@κα».


Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάστηκαν να αποχωρήσουν διαμαρτυρόμενοι, ωστόσο παρενέβη η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία απευθυνόμενη στον Νίκο Βούτση μίλησε για βαρύτατο ατόπημα και του καταλόγισε ότι ουδείς έχει διαννοηθεί απο τα υπουργικά έδρανα να αποδώσει τέτοια μομφή στην αντιπολίποτευση.

«Δεν μπορείτε να κάνετε ζούγκλα τη Βουλή κύριε Υπουργέ ανακαλέστε» ανέφερε.

Επιχειρώντας να ρίξει τους τόνους ο υπουργός Εσωτερικών απάντησε ότι ούτε κατά διάνοια υπήρξε στην σκέψη του η σύνδεση με πατριωτικά ζητήματα.

« Ξέρω ότι και σεις υπηρετήσατε το λαό» ανέφερε και διευκρίνησε ότι δεν υπήρξε ζήτημα ηθικής και πατριωτικής τάξης.

Κόντρα υπήρξε και μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ραχήλ Μακρή, όταν ο πρώτος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αναζητεί ενόχους επειδή οδηγεί την χώρα στη χρεοκοπία. Στην απάντηση της Ραχήλ Μακρή, ο κ. Μητσοτάκης της είπε: « κάνε καμιά φωτογράφηση και μετά τα λέμε».

Διαβάστε ακόμη: 

«Βαριές» κουβέντες αντάλλαξαν Λοβέρδος και Λαφαζάνης στη Βουλή