Στις φλόγες εργοστάσιο στις Αφίδνες- Γίνονται ισχυρές εκρήξεις

Στις φλόγες εργοστάσιο στις Αφίδνες- Γίνονται ισχυρές εκρήξεις
Πυκνοί καπνοί διακρίνονται κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς στον οικισμό Δροσοπηγή, Αθήνα, Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021. Τρεις σοβαρές αναζωπυρώσεις που έχουν πάρει διαστάσεις στη Βαρυμπόμπη έχουν προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πιο σημαντική σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, είναι προς το Ολυμπιακό χωριό γι αυτό και εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση της Ιπποκράτειου Πολιτείας και της Δροσοπηγής. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η αναζωπύρωση στο σημείο σημειώθηκε πριν από περίπου μια ώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν τιτάνια μάχη για να ελέγξουν την κατάσταση.

Στις φλόγες έχει παραδοθεί εργοστάσιο στις Αφίδνες με πολύ ισχυρές διαδοχικές εκρήξεις να σημειώνονται εδώ και λίγη ώρα.

Η πυρκαγιά έχει ζώσει το κτίριο το οποίο και καταρρέει καθώς οι φλόγες ξεπηδούν από την οροφή. Η κατάσταση στο σημείο, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει κατοικία, οικοπεδικοί χώροι, φλεγόμενο αυτοκίνητο και επιχειρήσεις, είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν πως πρόκειται για εργοστάσιο προπανίου, ωστόσο αυτό δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί.

Η καταστροφή του κτίσματος είναι ολοσχερής.

Η αναζωπύρωση σημειώθηκε πριν από περίπου μια ώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν τιτάνια μάχη για να ελέγξουν το πύρινο μέτωπο.