Τα λεφτά τους πίσω ζητάνε οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Volkswagen

Τα λεφτά τους πίσω ζητάνε οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Volkswagen
A Volkswagen logo stands next to a CCTV security camera in Wolfsburg, Germany October 7, 2015. Volkswagen Chief Executive Matthias Mueller said in an interview with a German newspaper that the company would launch a recall for cars affected by its diesel emissions crisis in January and complete the fix by the end of next year. REUTERS/Axel Schmidt - RTS3D8H Photo:

Δύσκολα θα τα βγάλει πέρα με τους εξαγριωμένους πελάτες της η εταιρεία.

Η Volkswagen ανακοίνωσε πως θα μοιράσει δωροκάρτες των 500 δολαρίων σε όλους τους κάτοχους αυτοκινήτων που πλήττονται από το σκάνδαλο με τους κινητήρες ντίζελ, καθώς και πίστωση 500 δολαρίων που μπορεί να εξαργυρωθεί στις αντιπροσωπείες της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ωστόσο, όλοι όσοι διαθέτουν αυτοκίνητα Volkswagen με παραποιημένους κινητήρες μόνο ικανοποιημένοι δεν είναι από αυτή την εξέλιξη. Αντίθετα, ζητούν από την εταιρεία να αγοράσει πίσω τα αυτοκίνητά τους. Αισθάνονται παγιδευμένοι και ανησυχούν ότι δεν θα είναι σε θέση να μεταπωλήσουν τα αυτοκίνητά τους για να αγοράσου άλλα, φιλικότερα προς το περιβάλλον.

Μέχρι στιγμής, τα στελέχη της Volkswagen φαίνονται απρόθυμα να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα επαναγοράς αυτοκινήτων. Αντ ‘αυτού, υποστηρίζουν πως επικεντρώνονται στο να διορθώσουν τους ελαττωματικούς κινητήρες που στέλνουν παραποιημένα στοιχεία για τους ατμοσφαιρικούς ρύπους.