Το iPhone 7 θα είναι αδιάβροχο;

Το iPhone 7 θα είναι αδιάβροχο;

Το νέο κινητό της Apple θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Οκτώβριο του 2016 με νέο design και ίσως χωρίς home button.

Έκθεση των Economic Times υποστηρίζει ότι το iPhone 7 θα είναι αδιάβροχο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει στην αγορά κινητό τηλέφωνο της Apple που να είναι πλήρως αδιάβροχο, ωστόσο τα iPhone 6 και 6s έχουν υψηλά επίπεδα ανθεκτικότητας στο νερό, σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Από την πλευρά της η αμερικανική εταιρεία δεν έχει κάνει σαφές το τι είδους βήματα θα ακολουθήσει προκειμένου να κάνει το iPhone 7 αδιάβροχο, όμως αναφέρει ότι θα χρησιμοποιήσει «νέα σύνθετα υλικά», τα οποία θα αντικαταστήσουν την κεραία του κινητού.

Γενικότερα, η τακτική της Apple είναι να αλλάζει κατά πολύ λίγο τα νέα της μοντέλα, τόσο στην εμφάνιση όσο και στα χαρακτηριστικά του κινητού. Παρ’ όλα αυτά έχει καταφέρει να είναι η πρώτη εταιρεία που τοποθέτησε τεχνική βοηθό (Siri), η οποία εξυπηρετεί ανά πάσα ώρα και στιγμή το χρήστη.

Σύμφωνα με τη Sony, για να γίνει μια συσκευή αδιάβροχη χρειάζεται να καλυφθούν όλες οι υποδοχές των θηρών (USB) και οι γωνίες του κινητού, ώστε να εμποδίσει το νερό να εισέλθει στο εσωτερικό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το iPhone 7 θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Οκτώβριο του 2016 με νέο design και ίσως χωρίς home button.