Πανελλαδική απεργία της ΓΣΒΕΕ στην ΔΕΘ

Πανελλαδική απεργία της ΓΣΒΕΕ στην ΔΕΘ

Kλείσιμο των καταστημάτων και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 16/9 στην Θεσσαλονίκη.

Πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην ΔΕΘ στις 16 Σεπτεμβρίου, αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση του προεδρείου της η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.

«Η κυβέρνηση με τα μέτρα όπως η αναγκαστική είσπραξη των ασφαλιστικών οφειλών από το νεοσύστατο ΚΕΑΟ (Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών), το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και τους πρόσφατους φορολογικούς νόμους εξελίσσεται σε μαζικό “εξολοθρευτή” των μικρομεσαίων επιχειρήσεων» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΓΣΕΒΕΕ.

Η Συνομοσπονδία κάνει λόγο για «διαπραγματευτική απουσία της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές η οποία πηγάζει από την αδυναμία της να κατανοήσει πρώτα αυτή τα προβλήματα και το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η ελληνική πραγματική οικονομία και η κοινωνία».

Τέλος, τονίζει ότι οι προτάσεις που έχει κάνει για να αρθεί το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο ΟΑΕΕ και να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, έχουν πέσει στο κενό.

Βενιζέλος: «Εθνικό σχέδιο για τη χώρα μέχρι τη ΔΕΘ»