Ford Mustang: Το αυτοκίνητο με τα περισσότερα like στο Facebook

Ford Mustang: Το αυτοκίνητο με τα περισσότερα like στο Facebook

Γνωρίστε τη νέα εκδοχή του πιο διάσημου μοντέλου της Ford, που θα λανσάρει η εταιρεία στην Ευρώπη μέσα στην επόμενη πενταετία.

Η Mustang, το αυτοκίνητο με τα περισσότερα like στο Facebook, που έχει ήδη κάνει χιλιάδες εμφανίσεις σε κινηματογράφο, τηλεόραση, μουσική και video games, είναι ένα από τα 25 νέα μοντέλα που θα λανσάρει η Ford στην Ευρώπη την επόμενη πενταετία. Σημειώνεται ότι πάνω από 9 εκατομμύρια Mustang έχουν πουληθεί ήδη από το 1964, που αυτό το μοντέλο λανσαρίστηκε για πρώτη φορά.

Η νέα Ford Mustang περιλαμβάνει νέα συστήματα εμπρός και πίσω ανάρτησης. Μπροστά, ένα νέο περιμετρικό υποπλαίσιο αυξάνει την ακαμψία της εμπρός δομής μειώνοντας παράλληλα τη μάζα, και αποτελεί μία ισχυρή βάση για πιο προβλέψιμο έλεγχο γεωμετρίας τροχών προς όφελος της οδικής συμπεριφοράς, του ελέγχου διεύθυνσης και της οδηγικής άνεσης.

Το νέο αυτό μοντέλο προσφέρει εξαιρετικές επιλογές κινητήρων και ρυθμίσεων πλαισίου που έχουν βελτιστοποιηθεί, ώστε να ικανοποιούν τις προσδοκίες των Ευρωπαίων οδηγών και να χαρίζουν μία μοναδική οδηγική εμπειρία.

Ο διακεκριμένος V8 5.0 L κινητήρας της Ford, που αποδίδει πάνω από 426 PS και ροπή 529 Nm, πλαισιώνεται από ένα νέο 2.3 EcoBoost ο οποίος φέρνει προηγμένες τεχνολογίες στη Mustang προσφέροντας επιδόσεις turbo με την απόδοση καυσίμου και τις εκπομπές CO2, που απαιτούν οι Ευρωπαίοι πελάτες.

Η νέα Mustang θα είναι από τα πρώτο οχήματα στην Ευρώπη που θα προσφέρουν SYNC 2, το πρωτοποριακό σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της Ford, που περιλαμβάνει έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 8 ιντσών και προηγμένο φωνητικό έλεγχο για ευκολότερη πρόσβαση σε ηχοσύστημα, σύστημα πλοήγησης, έλεγχο κλιματισμού και συμβατά κινητά τηλέφωνα.

Διαβάστε ακόμη: Αlfa Romeo 4C: Η έκπληξη της Γενεύης