Forthnet: Κανένα σχόλιο από την Forgendo για ΟΤΕ

Forthnet: Κανένα σχόλιο από την Forgendo για ΟΤΕ

Ανακοίνωση της εταιρείας σχετικά με τα δημοσιεύματα για τις αλλαγές στο τοπίο των τηλεπικοινωνιών.

«Η Forgendo Limited δεν επιθυμεί να σχολιάσει δημοσίευμα για τον ΟΤΕ και δεν έχει να προσθέσει κάτι στις ανακοινώσεις που εξέδωσε ο Οργανισμός και η Forthnet για το ίδιο θέμα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Forthnet.

Ειδικότερα, η Forthnet γνωστοποίησε πως «κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε σήμερα από την εκ των βασικών μετόχων της, Forgendo Limited (“Forgendo”), ότι η τελευταία δεν επιθυμεί να σχολιάσει το ως άνω δημοσίευμα ως ζήτημα αρχής και δεδομένου ότι δεν υπέχει σχετική νομική υποχρέωση».

«Επίσης, η Forgendo ενημέρωσε τη Forthnet ότι δεν έχει να προσθέσει έτερον τι στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν η Forthnet και ο ΟΤΕ σχετικά με ίδιο δημοσίευμα, σημειώνοντας ότι οποιαδήποτε συναλλαγή αφορώσα στο ενεργητικό της Forthnet υπάγεται στα αρμόδια όργανά της», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες, με επιστολή της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ο ΟΤΕ υπογραμμίζει ότι «έχουν γίνει διερευνητικές επαφές μεταξύ της ΟΤΕ ΑΕ και του κύριου μετόχου της Forthnet, της εταιρείας Forgendo ltd, σχετικά με τη δραστηριότητα της συνδρομητικής τηλεόρασης της NOVA». Ωστόσο, διευκρινίζει ότι «επί του παρόντος δεν υφίσταται, αλλά, εφόσον στο άμεσο ή απώτερο μέλλον συντρέξει γεγονός ή κατάσταση που χρήζει δημοσιοποίησης, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η ΟΤΕ ΑΕ θα προβεί έγκαιρα σε ενημέρωση του επενδυτικού κοινού», αναφέρεται στη χθεσινή επιστολή.

Από την πλευρά της, η εταιρεία Forthnet ΑΕ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, τονίζει ότι «δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΟΤΕ ΑΕ».

Διαβάστε ακόμη:

ΟΤΕ: «Έχουν γίνει επαφές με τη Forthnet για τη NOVA»

Πολύφερνη «νύφη» η Forthnet

Έρχεται κίνηση του ΟΤΕ για τη Forthnet;