Η Ford μας αποκάλυψε την πλήρη γκάμα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της

Η Ford μας αποκάλυψε την πλήρη γκάμα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της
Η Ford εκτιμά ότι τα ηλεκτροκίνητα οχήματά της θα καταφέρουν να κατακτήσουν έναντι των συμβατικών μία αναλογία επί των συνολικών πωλήσεων της μάρκας άνω του 50% μέχρι το τέλος του 2022.

Η Ford επαναβεβαίωσε σήμερα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τη δέσμευσή της σε ένα ηλεκτροκίνητο μέλλον, αποκαλύπτοντας την πιο ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτροκίνητων οχημάτων, που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω προώθηση της ηλεκτροκίνησης. Μάλιστα, οι πωλήσεις των αυτοκινήτων του συγκεκριμένου είδους προβλέπεται να ξεπεράσουν στην Ευρώπη εκείνες των μοντέλων με συμβατικά συστήματα κίνησης (βενζίνης και diesel) μέχρι το τέλος του 2022.

Νωρίτερα φέτος, η Ford ανακοίνωσε ότι κάθε νέο, επιβατικό μοντέλο Ford θα περιλαμβάνει μία ηλεκτροκίνητη έκδοση, είτε μία ήπια υβριδική, υβριδική, plug-in υβριδική είτε μία αμιγώς ηλεκτρική, προσφέροντας ένα από τα πιο πλήρη χαρτοφυλάκια ηλεκτροκίνητων εκδόσεων για τους Ευρωπαίους αγοραστές. Η εταιρεία πρόκειται να λανσάρει 17 ηλεκτροκίνητα μοντέλα στην Ευρώπη μέχρι το 2024. Από αυτά τα 8 θα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στο 2019.

Η Ford εκτιμά ότι τα ηλεκτροκίνητα οχήματά της θα καταφέρουν να κατακτήσουν έναντι των συμβατικών μία αναλογία επί των συνολικών πωλήσεων της μάρκας άνω του 50% μέχρι το τέλος του 2022. Αυτή η χρονιά θα αλλάξει τις ισορροπίες στις πωλήσεις ηλεκτροκίνητων και συμβατικών οχημάτων της Ford. Μέχρι τότε, η εταιρεία εκτιμά, επίσης, ότι θα έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα επιβατικά οχήματα.