Ήρθε η ώρα να… «ξυπνήσουν» οι επιχειρηματίες

Ήρθε η ώρα να… «ξυπνήσουν» οι επιχειρηματίες

Δημιουργικά ξυπνήματα για στελέχη επιχειρήσεων στο Impact Hub Athens.

Το Impact Hub Athens σας προσκαλεί στον κύκλο πρωινών σεμιναρίων Artwaykenings™ by wellenwide! Μία εμπειρία για την καλλιέργεια της δημιουργικότητας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

«Οι τέχνες μπορούν να διαδραματίσουν στρατηγικό ρόλο στη βελτίωση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων γιατί αποτελούν τη βασική οδό για την εξέλιξη της κριτικής και αναλυτικής σκέψης, την αναζήτηση νέων ιδεών, τη σύνθεση, την εμβάθυνση, την ανάλυση του λάθους, την ενσυναίσθηση»

Σχεδιασμένα για τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις που θέλουν τις Τέχνες στην καρδιά της επιχειρηματικής δημιουργικότητας, καινοτομίας και ανάπτυξης, τα Artwaykenings™ by wellenwide πραγματοποιούνται στις 08.00 το πρωί κάθε δεύτερης Παρασκευής του μήνα από εισηγητές που φέρουν τη διττή τεχνογνωσία: του επιχειρείν και της τέχνης

Τα σεμινάρια διαρκούν μόλις μία ώρα και περιλαμβάνουν εισήγηση για το γιατί οι Τέχνες μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις, και πρακτική για το πώς μπορούν να το κάνουν αυτό. Τα σεμινάρια προσφέρονται δωρεάν και είναι ανοιχτά σε εργαζόμενους, στελέχη και επιχειρηματίες.

Η θεματική του Artwaykenings™ by wellenwide του Φεβρουαρίου, είναι No Comfort – «αναζητώντας τον ήχο μου στις παύσεις» με μεθόδους δανεισμένες από το Θέατρο.