Τα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ επισκέπτεται ο πρωθυπουργός

Τα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ επισκέπτεται ο πρωθυπουργός
O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μπροστά από το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας όπου συνομιλεί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο (Δ), συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη της ΝΔ, κατά την περιοδεία του στην 84η ΔΕΘ, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ
Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τη διοίκηση και εκπροσώπους εργαζομένων της ΔΕΘ-HELEXPO.

Την 84η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης επισκέπτεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τη διοίκηση και εκπροσώπους εργαζομένων της ΔΕΘ-HELEXPO.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν έξω από τα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΘ-HELEXPO ο πρόεδρός της Τάσος Τζήκας και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ τον περίμενε και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος, τον οποίο ο πρωθυπουργός έσπευσε να χαιρετίσει.

Αμέσως μετά προχώρησε στη αίθουσα συσκέψεων και άρχισε η συνάντηση, στην οποία συμμετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.

Κυρ. Μητσοτάκης: Στόχος μας είναι να γίνει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης μια από τις καλύτερες εκθέσεις στον κόσμο

«Στόχος μας είναι να γίνει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης μια από τις καλύτερες εκθέσεις στον κόσμο», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων της ΔΕΘ-Helexpo.

O κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει στη Θεσσαλονίκη το γεγονός ότι υπάρχουν 170 στρέμματα μέσα στην καρδιά της πόλης τα οποία, μέσα από ένα σημαντικό έργο αναβάθμισης στην κατεύθυνση της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και της διαμόρφωσης χώρων πρασίνου, θα αποτελούν ολοένα και περισσότερο σημείο αναφοράς για την κοινωνική, επιχειρηματική και αθλητική ζωή της πόλης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη στήριξή του στη διεθνή έκθεση και στάθηκε ιδιαίτερα στις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη από τις πρώτες κιόλας μέρες της νέας κυβέρνησης που αφορούν στην αναβάθμιση του ρόλου της ΔΕΘ και τη δημιουργία χώρων πρασίνου, γεγονός που θα τονώσει ακόμη περισσότερο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ΔΕΘ έναντι των ανταγωνιστών της.