Τα αστρονομικά ποσά που χρεώνουν δέκα celebrities για ένα μόνο post στο Instagram

Τα αστρονομικά ποσά που χρεώνουν δέκα celebrities για ένα μόνο post στο Instagram
An instagram user seeing the "thanks post" of Cristiano Ronaldo in L'Aquila, Italy, on January 4, 2020. Cristiano Ronaldo arrives to 250 million followers on Instagram and continues to be the most followed profile in the world. (Photo Illustration by Lorenzo Di Cola/NurPhoto) (Photo by Lorenzo Di Cola / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Οι φυσιολογικοί άνθρωποι ποστάρουν στο Instagram φωτογραφίες και selfies κύριως για διασκέδαση. Υπάρχει όμως και η κατηγορία εκείνων που το χρησιμοποιούν κυρίως για επιχειρηματικούς λόγους.

Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο απομάκρυνε δύο μπουκάλια Coca Cola κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να πίνουν νερό, ο γίγαντας των αναψυκτικών έχασε αμέσως 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό και μόνο το περιστατικό είναι το τέλειο παράδειγμα της τεράστιας επιρροής που ασκεί αυτός, και οι διάσημοι όπως αυτός,  στην κοινή γνώμη. Ο μεγάλος ποδοσφαιριστής φυσικά δεν αγνοεί το βάρος της δύναμής του, και πράγματι κερδίζει από αυτό με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων των χορηγούμενων αναρτήσεων στο Instagram.

Σύμφωνα με ανάλυση της πλατφόρμας Hopper HQ, πολλοί celebrities εισπράττουν εκατομμύρια για να πουλήσουν την επιρροή τους. Στην παρακάτω λίστα θα δούμε τους κορυφαίους δέκα και τα απίστευτα ποσά που βγάζουν.

Πηγή: Statista