Μαρινόπουλος: Επενδύει 60 εκατ. ευρώ για τη μείωση των τιμών

Μαρινόπουλος: Επενδύει 60 εκατ. ευρώ για τη μείωση των τιμών

Η εταιρεία υλοποιεί ένα εκτεταμένο πλάνο μείωσης τιμών και σημαντικών προσφορών.

Επένδυση συνολικού ύψους 60 εκατ. ευρώ, πραγματοποιεί για το 2013, η εταιρεία Μαρινόπουλος , υλοποιώντας ένα εκτεταμένο πλάνο μείωσης τιμών και σημαντικών προσφορών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η Μαρινόπουλος παρουσιάζει μια ακόμη μεγάλη εμπορική ενέργεια πραγματικής στήριξης του οικογενειακού προϋπολογισμού, τη «Μεγάλη Επιστροφή», μέσω της οποίας οι καταναλωτές εξασφαλίζουν 50% επιστροφή της αξίας των προϊόντων σε δωροεπιταγή, με αγορές επιλεγμένων προϊόντων φυλλαδίου με τη χρήση της κάρτας club.

Η μεγάλη διάρκεια της ενέργειας, έξι εβδομάδες, από τις 20 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου, αλλά και η μοναδική ποικιλία των προϊόντων που περιλαμβάνει, και που φθάνει τους 1.000 κωδικούς, επιτρέπουν σε όλους τους καταναλωτές να προγραμματίσουν τις αγορές τους σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις και να διασφαλίσουν τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία καλύπτοντας πλήρως όλες τις βασικές, και όχι μόνο, ανάγκες του νοικοκυριού.

Διαβάστε ακόμη: Τέλος εποχής για το Φαρμακείο Μαρινόπουλου

Η νέα εμπορική ενέργεια της Μαρινόπουλος Α.Ε. υποστηρίζεται από όλα τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour στην Ελλάδα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρινόπουλος Α.Ε., κος Jerome Loubere δήλωσε σχετικά ότι «η Μαρινόπουλος Α.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα των τακτικών εμπορικών ενεργειών, έχοντας ήδη επιφέρει μέση μείωση 7% στο κόστος των καθημερινών αγορών των καταναλωτών και συνεχίζει δυναμικά. Η νέα αυτή μεγάλη εμπορική ενέργεια εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο της Μαρινόπουλος Α.Ε. κατά της ακρίβειας, που θέτει ως απώτερο στόχο να προσφέρει ουσιαστική στήριξη στa Ελληνικά νοικοκυριά, που καλούνται σήμερα να διαχειριστούν ένα σημαντικά μειωμένο διαθέσιμο εισόδημα, προσφέροντάς τους τις οικονομικότερες και πιο ποιοτικές αγορές. Τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν διαχρονική και σταθερή δέσμευση της εταιρίας μας απέναντι στους Έλληνες καταναλωτές».